Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırıyoruz. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz. Veri politikamız ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları iletişim formu üzerinden bizlere sorabilirsiniz.
Gündemi yakala, kullanıcıların ve yazarların haberlerini takip et!
Son Dakika
Yemek Tarifleri
Diğer
Gazeteler
Bölgelere Göre
İnteraktif
Bağlantılar
Siyasiler
Bizi Takip Edin
Yayın: 11.07.2024 - 14:52
Güncelleme: 11.07.2024 - 16:26
215 kez okundu
Taksiciler, bu yasa tasarısının araç kiralama şirketlerinin denetimini kısıtlayacağını iddia ederek tepkilerini dile getirdi.
Grev, yerel saatle 06.00’da başladı ve yarın aynı saatte sona erecek. Taksiciler, yeni yasa tasarısının sürücülü araç kiralama hizmetlerinin denetlenmesini ihmal etmesi durumunda sektördeki rekabet güçlerinin azalacağını savunuyor. Atina’da sabahın erken saatlerinde araçlarıyla protesto gösterisi yapan taksiciler, seslerini duyurmayı amaçlıyor.
Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)
Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap
Henüz bildirimin bulunmuyor.