Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel, Diş Tarama etkinliğine katıldı

Başbakan Ünal Üstel'in eşi Zerrin Üstel, Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu'nda düzenlenen yıllık diş tarama etkinliğine katıldı.

Yayın: 18.01.2024 - 19:52

79 kez okundu

Başbakan Ünal Üstel’in eşi Zerrin Üstel, Diş Tarama etkinliğine katıldı

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, Zerrin Üstel’e Sağlık Bakanı Dr. Hakan Dinçyürek’in eşi Sibel Dinçyürek de eşlik etti.

Başbakanlık tarafından verilen bilgiye göre, Zerrin Üstel, etkinlik öncesinde okulu ziyaret ederek atölyeleri inceledi ve eğitim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Etkinlik sırasında Zerrin Üstel, çocuklara diş sağlığı farkındalığını artırmak amacıyla diş macunu ve diş fırçası hediye etti.

Zerrin Üstel, tarama etkinliğiyle ilgili yaptığı konuşmada, özel gereksinimli öğrencilere destek olmanın önemine vurgu yaparak, “Onların mutluluğu bizlerin mutluluğudur” dedi. Gazimağusa Özel Eğitim ve İş Eğitim Okulu’nun bölgede önemli bir hizmet verdiğini belirten Üstel, özel eğitim kurumlarına sürekli destek olacaklarını ifade etti. Özel eğitim okullarının diğer okullara göre daha fazla önem taşıdığını dile getiren Üstel, farklı gelişen çocukların topluma kazandırılması için emek veren özel eğitim camiasına teşekkür etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap