Cumhurbaşkanı Tatar: “Çocuklarımız, milli şuur ve değerlerin teminatı olacak”

Atatürk İlkokulu Müdürü Ayşe Öztürk Şan liderliğindeki KKTC'den gelen öğrenciler, 23 Nisan vesilesiyle Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ı ziyaret etti.

Yayın: 22.04.2024 - 12:42

32 kez okundu

Cumhurbaşkanı Tatar: “Çocuklarımız, milli şuur ve değerlerin teminatı olacak”

Ziyaret, Cumhurbaşkanlığı’nda saat 10.30’da gerçekleşti ve Cumhurbaşkanı Tatar, tüm okul ve öğrencilere teşekkür ederek ziyaretin kendisini memnun ettiğini dile getirdi.


Öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Tatar, çocukların büyüklerin en değerli varlıkları olduğunu vurguladı. M.K. Atatürk’ün egemenliğe verdiği önemi vurgulayan Tatar, geleceği emanet ettiği çocukların Türk ulusunun değerleriyle büyüyerek milli şuur ve değerlerin teminatı olacaklarını belirtti.

Atatürk İlkokulu Müdürü Ayşe Öztürk Şen, öğrencilerin Cumhurbaşkanlığı’nda olmanın özel bir his olduğunu ve bu sevinci paylaştıklarını ifade etti.

Gazi-Canbulat İlkokulu öğrencisi Ebrar Birgin, Atatürk’e teşekkür ederek, onun olmadığı bir dünyada egemenlikten bahsedilemeyeceğini söyledi. Birgin, Atatürk’ün 23 Nisan’ı çocuklara armağan etmesinin, bugün tüm dünya çocuklarının kalbinde yaşadığını dile getirdi.

Birgin, “Dünyadaki tüm çocuklar bir gün yüzlerini güldürecek” diyerek, tüm çocukların mutluluğunu diledi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap