DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Şampiyon Melekler için kermes düzenleyecek

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (YDİHO), sosyal sorumluluk projesi kapsamında yarın saat 10.40’tan itibaren DAÜ YDİHO ön bahçesinde, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği adına kermes düzenleyecek.

Yayın: 19.12.2023 - 14:48

486 kez okundu

DAÜ Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu Şampiyon Melekler için kermes düzenleyecek

Üniversitenin açıklamasına göre, kermeste dünyanın dört bir yanından KKTC’ye öğrenim görmek üzere gelen DAÜ öğrencileri, kendi kültürlerine ait yemekleri satışa sunacak. Elde edilen gelir, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne bağışlanacak.

DAÜ öğrencileri, “Charity Day” (Hayırseverlik Günü) olarak belirlenen bu etkinlikte kuracakları stantlarda, hazırlayacakları birbirinden lezzetli kültürel ev yemeklerini DAÜ öğrencilerinin ve halkın beğenisine sunacak.

Kermes etkinliğine ilişkin yapılan açıklamada, Şampiyon Melekler için düzenlenen kermese tüm halkın davetli olduğu belirtilmiştir.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap