DAÜ, Doç. Dr. Arif Akkeleş’e veda etti

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) akademisyeni Doç. Dr. Arif Akkeleş(52)’in ani vefatı, DAÜ topluluğunu derin bir üzüntüye boğdu. Dün düzenlenen törenle Akkeleş, sevdikleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Yayın: 30.04.2024 - 20:36

50 kez okundu

DAÜ, Doç. Dr. Arif Akkeleş’e veda etti

DAÜ Fen ve Edebiyat Fakültesi bahçesinde gerçekleştirilen törene, üniversitenin önde gelen isimleri ve sevdikleri katıldı. Törende, Akkeleş’in meslektaşları, öğrencileri ve dostları, onun değerli katkılarını ve akademik başarılarını anlatarak duygusal anlar yaşadılar.

daü cenaze töreni

DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu (VYK) Başkanı Dr. Erdal Özcenk, DAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kılıç, DAÜ VYK Üyeleri, Rektör Yardımcıları, Dekanlar, Bölüm Başkanları, Öğretim Üyeleri ve Akkeleş’in ailesi ve yakınları törende hazır bulundu. Törende yapılan konuşmalarda, Akkeleş’in bilimsel çalışmaları ve akademik liderliği övgüyle anıldı.

Doç. Dr. Akkeleş’in cenazesi, törenin ardından Lala Mustafa Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Gazimağusa Mezarlığı’na defnedildi.

Pazar günü yaşamını yitiren Akkeleş’in ölüm nedeni, “aterosklerotik kalp hastalığı ve kalp krizi” olarak belirlenmişti.

Doğu Akdeniz topluluğu, Akkeleş’in kaybını büyük bir üzüntüyle karşılıyor ve onun anısını daima yaşatacaklarını belirtiyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap