Dünya Oto’nun lastikleriyle NKL öğrencilerinden çevreci girişim

Dünya Oto’nun verdiği lastiklerle NKL öğrencileri sürdürülebilir bir çevre projesine imza attı. Geri dönüşümün önemini vurgulayarak, atıkları değerlendirdiler ve estetik bir değer kazandırdılar.

Yayın: 09.03.2024 - 01:59

58 kez okundu

Dünya Oto’nun lastikleriyle NKL öğrencilerinden çevreci girişim

Namık Kemal Lisesi (NKL) öğrencileri, Dünya Oto tarafından sağlanan kullanılmış araç lastiklerini değerlendirerek çevreci bir projeye imza attı. Okulun Yeşil Okullar Projesi çerçevesinde gerçekleştirilen bu girişimde öğrenciler, öğretmenleri Ahmet Tümer, Naziyet Erbulak ve Serkan Sürek’in liderliğinde lastikleri saksı yaparak geri dönüştürdü.

dünya oto lastikleri nkl

Kullanılmış lastiklerin boyanması ve içlerine çiçek ekilmesiyle renkli saksılar elde eden öğrenciler, böylelikle atıkların yeniden değerlendirilerek yaratıcı ve faydalı ürünlere dönüştürülmesinin önemini vurgulamış oldular. Bu projede Dünya Oto’nun sağladığı lastikler önemli bir destek rolü üstlendi.

NKL öğrencileri, bu çevreci projeyle aynı zamanda okul bahçesini renkli ve sürdürülebilir saksılarla süsleyerek estetik bir değer katarken, çevre bilincinin artmasına da katkı sağladılar.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap