Araç, Gazimağusa Laguna bölgesinde denize uçtu

Gazimağusa'nın Laguna bölgesinde, pazar sabahı erken saatlerde meydana gelen olayda, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı bir araç dikkatsizlik sonucu denize uçtu.

Yayın: 09.01.2024 - 20:59

188 kez okundu

Araç, Gazimağusa Laguna bölgesinde denize uçtu

Laguna apartmanları olarak bilinen bölgede, önceleri sadece yayaların kullanımına açık olan ve trafiğe kapalı olan yolun, denizi çevreleyen kaldırım ve parke taşlarıyla kaplı kısmından aracın denize uçtuğu belirlendi.


Polis basın ofisinden alınan bilgilere göre, kaza hakkındaki detaylar şu şekildedir;

07.01.2024 tarihinde, saat 05:00 sıralarında, Gazimağusa’da Palm beach bölgesinde bulunan Laguna Apartmanları’nın doğu kısmındaki isimsiz yol üzerinde, Buket SITACI (K-20) yönetimindeki RJ 903 plakalı salon araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada yolun sola virajlı kısmına geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırım taşlarına çarpıp kaldırım üzerine çıktıktan sonra, yaklaşık 2 metre derinliğindeki denize kıyısına düşüp tekerlekleri üzerinde durmuştur. Kaza sonucu araç sürücüsü Buket SITACI, kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde acil serviste müşahede altına alınmıştır. Soruşturma devam etmektedir.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap