Dilan Polat ve Engin Polat çifti gözaltına alındı!

İstanbul'da, daha önce haklarında başlatılan soruşturmaların ardından şirketlerinde aramalar yapılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, yeni bir gelişmeyle tekrar gündemde.

Yayın: 01.11.2023 - 09:45

228 kez okundu

Dilan Polat ve Engin Polat çifti gözaltına alındı!

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polat çifti, bu son gelişmelerin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürülerek işlemler için alıkonuldu. İkametlerinde gerçekleşen gözaltı operasyonu, daha önceki soruşturmaların bir devamı olarak değerlendiriliyor.

Daha önce Engin Polat ve Dilan Polat hakkında, “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi” ve “Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi” kanunlarına muhalefet suçlamalarıyla soruşturma başlatılmıştı. Bu soruşturma kapsamında çiftin iş yerlerinde gerçekleşen aramalarda dijital materyaller ve defterlere el konulmuştu.

Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından, soruşturmanın nasıl bir seyir izleyeceği ve hangi sonuçlara varacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap