Dinçyürek, Çamlıbel Sağlık Merkezi’ni bağışta bulunan Alsancak Mare E Monte Yardım Derneği’ne teşekkür etti

Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Çamlıbel Sağlık Merkezi'ne gerçekleştirdiği ziyarette, Alsancak Mare E Monte Yardım Derneği'nin sağladığı bağış için teşekkürlerini iletti.

Yayın: 16.02.2024 - 19:51

86 kez okundu

Dinçyürek, Çamlıbel Sağlık Merkezi’ni bağışta bulunan Alsancak Mare E Monte Yardım Derneği’ne teşekkür etti

Bakanlığın açıklamasına göre, Alsancak Mare E Monte Yardım Derneği, Ayşe Tümsoy liderliğinde, Çamlıbel Sağlık Merkezi’nin ihtiyaçlarına yönelik bir bağış gerçekleştirdi.

Bağışın ardından, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, Çamlıbel Sağlık Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Müdürü Vesile Erdoğan ve Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser de hazır bulundu.

Bakan Dinçyürek, ziyaret esnasında yaptığı açıklamada, Alsancak Mare E Monte Yardım Derneği’nin sağlık merkezine yaptığı bağışları kabul ettiklerini belirterek, dernek başkanı ve üyelerine teşekkür etti.

Dinçyürek, sivil toplum örgütlerinin bölgeye maddi katkının yanı sıra toplumsal duyarlılık ve farkındalık açısından da önemli olduğunu vurguladı.

Sağlık Bakanlığı olarak sağlık merkezlerine gerekli desteği sağladıklarını ifade eden Dinçyürek, Çamlıbel Sağlık Merkezi’nin de önemsendiğini ve her türlü hizmetin sunulabilmesi için gereken desteği verdiklerini belirtti. İlaç stoklarının eksiksiz olduğunu ve hizmetin sürdürülebilirliği için çalıştıklarını da ekledi.

Dinçyürek, ayrıca bu hafta 750 milyon TL’lik yeni ilaç ihalesine çıkıldığını ve ilaç stoklarının sürekli güncellendiğini dile getirerek, ilaca erişimde herhangi bir problem yaşanmayacağını vurguladı.

Alsancak Mare E Monte Yardım Derneği Başkanı Ayşe Tümsoy, projelerinin başarıyla tamamlanmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ederek, tüm katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser de sağlık merkezine yapılan katkılardan dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkür etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap