Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Anadolu Ajansı'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katılarak, 2023 yılına damga vuran olaylara ait fotoğrafları değerlendirdi. AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin 147 fotoğrafını inceleyen Ertuğruloğlu, farklı kategorilerde tercihlerde bulundu.

Yayın: 19.01.2024 - 08:44

100 kez okundu

Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, AA’nın “Yılın Kareleri” oylamasına katıldı

“Haber” kategorisinde Ali Atmaca’nın “İstikbal göklerde” fotoğrafına oy veren Bakan Ertuğruloğlu, “Çevre-Yaşam” kategorisinde Emin Sansar’ın “Ata’nın huzurunda” ve “Spor” kategorisinde Dursun Aydemir’in “Dünyanın sultanları” karesini seçti. “Deprem: Umut” kategorisinde Aytuğ Can Sencer’in “Depremin umudu” fotoğrafına oy veren Bakan, “Gazze: Kanıt” kategorisinde ise Ashraf Amra’nın “Yanımda ol anne” fotoğrafını tercih etti.

Oylama sonrası AA muhabirine açıklamalarda bulunan Ertuğruloğlu, fotoğrafların etkileyici olduğunu ve olayları başarıyla yansıttığını belirterek özellikle “Gazze: Kanıt” kategorisindeki fotoğrafların izleyiciyi zorlayabileceğini ifade etti. Bakan, Anadolu Ajansı’nın düzenlediği etkinliği takdirle karşılayarak, her bir fotoğrafın bir kitap yazdıracak kadar değerli olduğunu vurguladı. Fotoğrafçıları tebrik eden Ertuğruloğlu, seçtikleri karelerle etkinliğe katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap