Halkın Partisi Güzelyurt Açık Pazarı’nı ziyaret etti

Halkın Partisi, köy ve bölge ziyaretleri kapsamında Güzelyurt Açık Pazarı'nı ziyaret etti.

Yayın: 14.01.2024 - 16:13

72 kez okundu

Halkın Partisi Güzelyurt Açık Pazarı’nı ziyaret etti

Genel Başkan Kudret Özersay, Genel Sekreter Turgut Alas, Güzelyurt İlçe Başkanı Aykut Erişir ve parti yetkilileri, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak sohbet etti ve sorunları dinledi.

Halkın alım gücünün azaldığına ve fiyatların yüksek olduğuna dikkat çeken Özersay, “Halkın arasında ve halkın sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ayrıca, ülkede son günlerde gündemde olan ve bazı bakanların adının geçtiği “zenginleşme” konusuna da değinen Özersay, “Bu ülkede hukukun üstünlüğünü gerçekten önemsiyorsak, yasaların uygulanması konusunda hepimiz gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Biz Halkın Partisi olarak aktif ve etkili bir muhalefet anlayışıyla hukuka aykırı işlemlerin üzerine gidiyoruz; bu bizim halkımıza karşı sorumluluğumuzdur” ifadelerini kullandı.

Ülkede ciddi yolsuzluklar olduğunu savunan Özersay, hükümetin bazı bakanlarının açıklanamayan zenginleşmelerinin kaygı verici olduğunu belirterek, “Ülkenin içinde bulunduğu çürümeyle başa çıkamazsak, ülke geri dönülemez bir şekilde elimizden kayıp gidecek. Bu şartlarda toplum olarak tek kurtuluşumuz temiz siyasettir, ama gerçek anlamda, sadece sözde değil” diye konuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap