Hazar Ergüçlü, Timsah Ateşi oyunuyla Girne’de sahne alacak

İnci Taneleri dizisindeki başarılı performansıyla tanınan Hazar Ergüçlü, Timsah Ateşi adlı tiyatro oyununda sahne alacak. Oyun, Girne Belediyesi ve Birinci Global’in işbirliğiyle Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Salonu’nda 26-27 Nisan tarihlerinde izleyiciyle buluşacak. Bu etkinlik, Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne ve Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ne destek olacak.

Yayın: 25.03.2024 - 22:04

66 kez okundu

Hazar Ergüçlü, Timsah Ateşi oyunuyla Girne’de sahne alacak

Girne’de Sahne Alacak Timsah Ateşi Oyunu, Türkiye’nin dikkat çeken oyuncularından Hazar Ergüçlü’nün rol aldığı önemli bir tiyatro etkinliği olarak dikkatleri üzerine çekiyor. İnci Taneleri dizisindeki etkileyici performansıyla tanınan Ergüçlü, bu kez Girne’de sahne alacak olan Timsah Ateşi oyununda izleyicilerle buluşacak.

Timsah Ateşi adlı oyun, Meghan Tyler’in kaleme aldığı, Mehmet Ergen’in yönettiği ve Zeynep Anacan’ın çevirdiği bir yapıt olarak öne çıkıyor. Oyunun oyuncu kadrosunda Hazar Ergüçlü’nün yanı sıra Funda Eryiğit, Okan Demirok ve Hidayet Erdinç gibi usta isimler yer alıyor. Timsah Ateşi, zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeşin babalarıyla olan çalkantılı hikayesini izleyicilere aktarıyor.

hazar ergüçlü

Girne Belediyesi ve Birinci Global’in işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, Kamacı Grup, Özmerhan Grup, Rocks Hotel, Uptown Hotel ve Girne Amerikan Üniversitesi’nin destekleriyle gerçekleşecek. Oyun, Girne Amerikan Üniversitesi Spectrum Salonu’nda 26-27 Nisan tarihlerinde saat 20:00’de perdelerini açacak. Biletler www.kibrisbiletcim.com adresinden online olarak temin edilebilecek.

Sahnelenecek olan Timsah Ateşi oyunundan elde edilecek gelirin yarısı Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği’ne, diğer yarısı ise Girne Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlanacak. Bu anlamlı etkinlik, sanatseverleri duygusal bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor.

Hazar Ergüçlü, Timsah Ateşi oyunu ile Girne’de sahne alıyor İnci Taneleri isimli dizideki rolü ile Türkiye gündemine…

Posted by Sosyal Girneli gazetesi on Saturday, March 23, 2024

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap