Melissa Vargas Çin yolcusu

Filenin Sultanları'nın önde gelen oyuncularından biri olarak öne çıkan Melissa Vargas, Fenerbahçe Opet formasıyla geçirdiği sezonun ardından menajerlik şirketi tarafından yapılan bir açıklama ile gündemde

Yayın: 20.10.2023 - 20:55

219 kez okundu

Melissa Vargas Çin yolcusu

Geçtiğimiz sezon, Fenerbahçe Opet, Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk yaşarken, Melissa Vargas, Çin’deki bir takımla anlaşma imzaladı.

Melissa Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community, şu bilgiyi paylaştı: “Melissa Vargas, 2025/2026 sezonunun sonuna kadar Çin ekibi Tianjin Bohai Bank için oynayacak.”

Vargas, bu transferle ilgili ilk düşüncelerini paylaşırken, “Herkesin böylesine iyi niyetli ve yardımsever olduğu bir takımda oynayacağım için mutluyum,” dedi.

Vargas’ın Fenerbahçe’den ayrılmasının ardından, Polonya’nın ünlü yıldızı Stysiak, Fenerbahçe’nin as pasör çaprazı olarak takımda görev yapacak. Sarı-lacivertli ekip ayrıca sezon sonunda Polonya başantrenörü Lavarini ile anlaşmıştı.

Geçmiş sezonlarda Çin’de başlayan Küba asıllı Türk oyuncu Melissa Vargas, Çin Kadınlar Voleybol Ligi’nde Tianjin Bohai Bank ile üst üste iki kez şampiyonluk yaşadı ve Ocak ayının ortasında İstanbul’a geri dönmüştü.


Final serisi sonrası düzenlenen törende Melissa Vargas, “En İyi Yabancı Voleybolcu” ödülünü kazandı. Bu başarıyla Çin’deki sezonu unutulmaz bir şekilde noktalayan Vargas, %61’lik etkileyici bir hücum başarısı elde ederek 417 sayı kaydetti. Bu sayıların 49’u servis atışlarından, 29’u ise bloklardan geldi. Bu performansıyla “En Skorer Oyuncu” unvanını elde etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap