Özersay: “Kıb-Tek’le ilgili hukuki süreç olması gerektiği gibi işliyor, işleyecek. Takipçisi olacağız”

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Kıb-Tek konusunda hukuki sürecin olması gerektiği gibi işlediğini kaydederek, sürecin takipçisi olacaklarını söyledi. Özersay tarafından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Evet olumlu ve yeni bir gelişme daha! Geçen hafta yaptığımız başvuru üzerine Başsavcılık Polis Genel Müdürlüğü'ne bir yazı göndererek KIB-TEK'teki 20 milyon dolarlık zarara kimlerin sebep olduğu konusunda bir soruşturma başlatmasını talep etti. Hukuki süreç olması gerektiği gibi işliyor, işleyecek. Biz de takipçisi olacağız.”

Yayın: 28.11.2023 - 14:22

99 kez okundu

Özersay: “Kıb-Tek’le ilgili hukuki süreç olması gerektiği gibi işliyor, işleyecek. Takipçisi olacağız”

Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, Kıb-Tek’teki 20 milyon dolarlık zarar konusunda başlatılan hukuki sürecin olması gerektiği gibi işlediğini belirterek, sürecin takipçisi olacaklarını ifade etti.

Özersay’ın açıklamasında, geçen hafta yapılan başvuru sonucunda Başsavcılığın Polis Genel Müdürlüğü’ne bir yazı gönderdiği ve Kıb-Tek’teki zararın soruşturulması talebinde bulunduğu belirtildi. Bu gelişmenin ardından Özersay, hukuki sürecin doğru bir şekilde işlediğini ve HP olarak bu sürecin takipçisi olacaklarını vurguladı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap