Polatpaşa İlkokulu öğrencileri Gazimağusa Belediyesi’ne ziyarette bulundu

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, Polatpaşa İlkokulu öğrencileri Gazimağusa Belediyesi'ni ziyaret etti.

Yayın: 22.04.2024 - 14:44

23 kez okundu

Polatpaşa İlkokulu öğrencileri Gazimağusa Belediyesi’ne ziyarette bulundu

Gazimağusa Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Polatpaşa İlkokulu öğrencileri okullarını ve arkadaşlarını temsilen Gazimağusa Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında belediye başkanlık makamına geçen öğrenciler, hayallerini paylaşarak Mağusa’da nasıl bir yaşam istediklerini aktardılar.

Gazimağusa Belediyesi Başkanı Süleyman Uluçay’ın yerine vekalet eden Asbaşkan Hüseyin Manik ile sohbet eden çocuklar, ona çiçek takdim ettiler.

Asbaşkan Hüseyin Manik, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, çocukların hayallerini dinledi. Manik, Gazimağusa Belediyesi’nin, daha yaşanabilir bir Mağusa için çalıştığını ve çocukların doğa sevgisi ile yetişip duyarlı bireyler haline gelmelerinin umut verici olduğunu belirtti.

Ziyarette bulunan Polatpaşa İlkokulu Müdür Muavini Yeliz Aydın eşliğindeki çocuklar, başkanlık makamında yaşamak istedikleri şehir ve dünya hakkındaki hayallerini anlattılar.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap