Töre, Emlakçılar Derneği’ni kabul etti

Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Kıbrıs Türk Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile Gazimağusa ve İskele bölgelerinden gelen emlakçıları ağırladı.

Yayın: 17.11.2023 - 15:28

109 kez okundu

Töre, Emlakçılar Derneği’ni kabul etti

Meclis tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, konuk heyet, Emlakçılar Birliği Yasa Tasarısı ve 38/2007 sayılı emlakçıların kayıt ve işlemleri yasasında düşünülen değişikliklere destek talebinde bulundu.

Derneğin Hukukçusu Av. Hüsnü Tokatlıoğlu, yasa tasarısının ve tadilat değişikliklerinin devletin vergi alımını doğru bir şekilde yönlendirmesine olanak tanıyacak çalışmalar olduğunu belirterek, emlakçıların bu çabaya destek verdiklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Vekili Töre ise konuşmasında, hükümet ve milletvekillerinin liderliğindeki komitelere gelen yasaların uyum içinde olması durumunda hızla geçirileceğini vurguladı.

Töre, yapılan çalışmayı değerli bulduklarını ve Meclis Başkanı olarak katkı sunmaya hazır olduklarını ifade etti. Meclis’in görevinin halkın refahını artıracak yasaları hayata geçirmek olduğunu belirten Töre, yasaların konusuna göre ilgili paydaşlarla sürekli diyalog halinde olduklarını söyledi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap