YÖDAK Başkanı Avcı, Konya Selçuk Üniversitesi heyetini kabul etti

Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) Başkanı Prof. Dr. Turgay Avcı, Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Yayın: 02.11.2023 - 19:10

234 kez okundu

YÖDAK Başkanı Avcı, Konya Selçuk Üniversitesi heyetini kabul etti

YÖDAK tarafından yapılan açıklamaya göre, Avcı, kabul sırasında Konya Selçuk Üniversitesi’nin Türkiye’nin en köklü üniversitelerinden biri olduğunu vurgulayarak, heyeti ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Ayrıca, yükseköğretimdeki gelişmeleri ve uluslararası akreditasyonların önemini vurguladı. İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği Başkanı Prof. Dr. Bayram Altan’ın paylaştığı bilgilere atıfta bulunan Avcı, Türkiye’deki devlet üniversitelerinin İslam Ülkeleri Akademisyenler Birliği ile iş birliği yaparak yürüttüğü çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirtti.

Konya Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aksoy ise üniversiteleri hakkında detaylı bilgi vererek, her zaman YÖDAK’ın yanlarında olduklarını ve iş birliğine açık olduklarını ifade etti. Aksoy, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanıtılması ve yükseköğretimin geliştirilmesi için ellerinden gelen desteği sunmaya hazır olduklarını belirtti. Ayrıca, Avcı’yı Konya Selçuk Üniversitesi’nde ağırlamaktan onur duyacaklarını ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap