Zorlu Töre: Anavatanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak şunları ifade etti..

Yayın: 28.10.2023 - 12:33

130 kez okundu

Zorlu Töre: Anavatanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz

“Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatan ile el birliği içinde yürümeye devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti, 100 yıl önce sağlam temeller üzerine inşa edildi ve her geçen yıl daha da büyüyüp gelişerek güçleniyor. Bu özel günde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi ve Kıbrıs Türk halkı adına, Türkiye Cumhuriyeti’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım. Umarım bu kutlu gün, Türkiye Cumhuriyeti’nin daha fazla büyümesine ve ilerlemesine vesile olur.”

Töre, mesajında şu sözlere yer verdi:

“Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde halkıyla birlikte başlattığı özgürlük ve bağımsızlık mücadelesi, Cumhuriyet’in kurulmasıyla taçlandırılmış ve bugün bu büyük anlamıyla 100. yıl dönümünü gurur ve sevinç içinde kutluyoruz.

Büyük Önder Atatürk’ün kararlılığı ve azmi ile Anadolu’da bir araya gelen Türk Milleti, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma örnekleri sunarak Kıbrıs Türkleri ve dünya ulusları için her zaman ilham kaynağı olmuştur.”

“100 yıl önce sağlam temellerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin her geçen yıl daha da gelişip ilerlemesi ve güçlenmesi dileğiyle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Meclisi ve halkı adına en içten duygularımla kutlarım. Türk yüzyılını inşa etmek için Anavatanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap