Hasan Kılıç: DAÜ için hedefimiz hak ettiği konuma getirmek

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Rektör Adayı olan Prof. Dr. Hasan Kılıç, DAÜ Rektör Adayı Belirleme Komitesi tarafından gerçekleştirilen Eğilim Belirleme Oylaması'nda güvenoyu alarak %88.54 oy oranıyla seçildi. Pazartesi günü DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu'na Rektör olarak önerilecek olan Kılıç, yaptığı açıklamada, "Amacımız, DAÜ'yü her açıdan olması gereken yere taşımak ve başarılarıyla adından söz ettirmektir" dedi.

Yayın: 21.10.2023 - 13:39

267 kez okundu

Hasan Kılıç: DAÜ için hedefimiz hak ettiği konuma getirmek

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Rektör Adayı olan Prof. Dr. Hasan Kılıç, Rektör Eğilim Belirleme Oylaması’nda %88.54 güvenoyu alarak seçilmesinin ardından, sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı paylaştı.

Kılıç, DAÜ’de gerçekleştirilen eğilim yoklama sürecinin tamamlandığını belirterek, çalışma arkadaşlarının kurum yönetimi hakkındaki düşüncelerini net ve güçlü bir şekilde ifade ettiklerini ifade etti.

Ayrıca, “Bize bu onurlu görevi veren herkese minnettarız ve bu zorlu süreçte sorumluluklarımızı eksiksiz yerine getireceğiz” diyerek DAÜ’yü her açıdan geliştirme hedeflerine odaklandıklarını ve sorunlarla değil başarılarla konuşulmasını amaçladıklarını vurguladı.

Kılıç’ın açıklamaları şu şekilde devam etti: “Bu süreçte bana duyduğunuz güven ve desteğiniz için teşekkür ederim. Ayrıca, yanımda olduklarını hissettiren DAÜ çalışanlarına, Rektör Adayı Saptama Komitesi’ne, Senato’ya, Vakıf Yönetim Kurulu’na ve tüm paydaşlarımıza özel bir teşekkür etmek istiyorum. Hep birlikte daha güçlü bir DAÜ için çalışacağız.”

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap