60 yaşındaki kadın Buenos Aires Kainat Güzeli seçildi

60 yaşındaki Alejandra Marisa Rodriguez, Buenos Aires Kainat Güzeli seçilerek tarihe geçti. Yaşın sadece bir rakam olduğunu kanıtlayan bu olay, sosyal medyada büyük ilgi görüyor.

Yayın: 29.04.2024 - 01:03

102 kez okundu

60 yaşındaki kadın Buenos Aires Kainat Güzeli seçildi

Buenos Aires’in göz kamaştıran atmosferinde düzenlenen güzellik yarışması, bir ilke imza attı. 60 yaşındaki Alejandra Marisa Rodriguez, Buenos Aires Kainat Güzeli (Miss Universe) unvanını kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Rodriguez, bu zaferiyle birlikte 60 yaşında bir güzellik yarışmasını kazanan ilk kadın olma ünvanını elde etti. Mayıs ayında Arjantin genelinde düzenlenen Miss Universe Argentina yarışmasını da kazanması halinde, eylül ayında Meksika’da gerçekleşecek olan Kainat Güzellik Yarışması’nda ülkesini temsil etme hakkı kazanacak.

60 yaşındaki Rodriguez

Kainat Güzellik Yarışması’nın organizatörleri, geçtiğimiz yıl yaş sınırını kaldırmıştı, böylece bu yıl 18 yaşından büyük herkes yarışmaya katılma hakkına sahip oldu.

Rodriguez’in avukat ve gazeteci kimliğiyle tanındığı biliniyor. Yarışmayı kazanmasının ardından yaptığı açıklamada, “Büyük bir heyecan duyuyorum çünkü kadınların sadece fiziksel güzellik değil başka değerlere de sahip olduğu yeni bir süreci başlatıyoruz” dedi.

Rodriguez’in bu olağanüstü başarısı, yaşın sadece bir rakam olduğunu ve güzelliğin her yaşta ışıldayabileceğini kanıtlıyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap