Bu haberi okumadan evlilik teklifi yapmayın!

Sosyal medya platformlarını kullanıyorsanız, muhtemelen evlilik teklifi videoları ve yeni bir hayata “evet” diyen çiftlerin bu özel anlarını kutlayan fotoğraflarla sık sık karşılaşmışsınızdır. Yılbaşını unutulmaz bir başlangıçla karşılamayı hedefleyenler için seyahat şirketleri, evlilik tekliflerinin gerçekleştirilebileceği en harika yerleri sıraladı.

Yayın: 21.10.2023 - 16:17

154 kez okundu

Bu haberi okumadan evlilik teklifi yapmayın!

Sosyal medya platformlarını kullanıyorsanız, muhtemelen evlilik teklifi videoları ve yeni bir hayata “evet” diyen çiftlerin bu özel anlarını kutlayan fotoğraflarla sık sık karşılaşmışsınızdır. Yılbaşını unutulmaz bir başlangıçla karşılamayı hedefleyenler için seyahat şirketleri, evlilik tekliflerinin gerçekleştirilebileceği en harika yerleri sıraladı.

StudyFinds adlı araştırma platformu, son yıllarda evlilik tekliflerinin daha ciddi bir merasim haline geldiğini ve bu nedenle çiftlerin büyük harcamalar yaparak seyahat ettiklerini belirtti.

Özellikle ABD ve Avrupa ülkelerinde düşen evlilik oranlarına işaret edilen bir habere göre, Cornell Üniversitesi’nde bulunan araştırmacılar, bu eğilimin altında yatan sebepleri şu şekilde açıkladılar: “ABD’deki pek çok kadın, evlilik isteğine sahip, ancak evlenmeye uygun yani istikrarlı bir iş ve iyi bir gelire sahip erkeklerin sayısı azaldığı için bu daha da zor hale geldi.”

Ancak her şey para meselesi mi? Aşk her şeyi affedebilir mi? Araştırmalara göre evlilik hala aşka dayanıyor, ancak ekonomik durum da önemli bir faktör olmaya devam ediyor: “Özellikle genç kadınların eğitim düzeyleri, şu anda ortalama erkek yavrusunun öğrenim seviyesini aştığı için, bugün birçok genç erkeğin evlilik piyasasında satacak çok az bir şeyi var.”

ABD merkezli KAYAK gibi 10 farklı seyahat şirketi, evlenme teklifini özel kılmak için gidilebilecek rotaları sıraladı. İşte evlilik teklifi için gidilebilecek en iyi 5 yer :

New York’ta Evlenme Teklifi İçin En Güzel Mekan: Bow Köprüsü

New York’ta evlenme teklifi yapmak isteyenler için alışılmışın dışında, romantik bir seçenek arayışında olanlara, Empire State binasının gölgesindeki Central Park’ta bulunan Bow Köprüsü, uzmanlar tarafından önerilen ideal bir mekan olarak ön plana çıkıyor.

Central Park’ın huzurlu ve doğal atmosferi, sıradan turistik yerlerin ötesinde unutulmaz bir anı yaşamak isteyen çiftler için mükemmel bir seçenek sunuyor. Bow Köprüsü ise bu park içindeki en romantik ve özel mekanlardan biri olarak öne çıkıyor.

Bow Köprüsü, kendine özgü güzellikleri ve sakin atmosferi ile tanınıyor. Gölün üzerine uzanan bu köprü, parkın her türlü hava koşulunda tekne gezilerine ev sahipliği yapıyor ve etrafında dolaşan çeşitli hayvanları ağırlıyor.

Evlilik teklifi için bu zarif köprü, çiftlere diz çökme ve yaşamlarını birleştirmek için önemli soruyu sorma fırsatı sunuyor. Bow Köprüsü, romantik anlar yaşamak ve bu özel anı ölümsüzleştirmek isteyen çiftler için eşsiz bir tercih olabilir.

Evlilik Teklifi İçin Muhteşem Bir Tropik Cennet: St. Lucia

Listemizin son sırasında yer alan harika yer, Karayip cenneti St. Lucia. Trips to Discover’a göre, “Eğer evlenme teklifi için tropikal bir mekan arıyorsanız, St. Lucia size muhteşem bir sahne sunmaya hazırlanıyor.”

Sadece Karayipler’in eşsiz güzelliklerine ve yaklaşık 900 metre yükseklikteki Piton Dağları’nın nefes kesen manzarasına sahip olmakla kalmayacak, aynı zamanda volkanik kayalıkların zirvesinde yer alan özel dalma havuzları gibi ayrıcalıkların tadını çıkarabileceğiniz lüks tatil yerlerinden birinde rezervasyon yapmak da yeterli olacak. St. Lucia’da evlilik teklifi yapmak, bu özel anı unutulmaz kılmak isteyen çiftler için adeta bir rüya gibi bir seçenek sunuyor.

Suyun Üzerinde Dans Edebilirsiniz: Rialto Köprüsü

Sevgilinizle birlikte Venedik’e seyahat planları yapmaya başladığınızda, etrafınızdaki insanlar yakın bir zamanda size sürpriz bir haber geleceğini hissedebilirler. Çünkü Venedik, evlilik teklifleri için adeta yaratılmış bir yer! Ordinary Traveler’a göre, Venedik’te evlenme teklifi yapmak biraz tahmin edilebilir olabilir, ancak bu şehri özel kılan şey, dar kanalları, gotik mimarisi ve alacakaranlıkta sokakları aydınlatan masalsı lambaların dokusu.

Brides adlı internet sitesine göre ise Venedik, “Evet” yanıtını almanın neredeyse garantili olduğu yerlerden biri olarak kabul ediliyor. İtalya’nın bu büyüleyici şehri, aşk dolu bir evlilik teklifi için ideal bir mekan olabilir.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap