Cumhurbaşkanı Tatar Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, son ziyaretinde Haspolat'ta bulunan Hala Sultan İlahiyat Koleji'ni onurlandırdı. Öğretmenler ve öğrencilerle samimi bir ortamda bir araya gelen Tatar, çeşitli konularda bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Yayın: 07.05.2024 - 16:42

231 kez okundu

Cumhurbaşkanı Tatar Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni ziyaret etti

Ziyaret sırasında, öğrencilere İslam İşbirliği Teşkilatı’nın Gambiya’da düzenlenen 15. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs meselesi ve adanın jeopolitik ve jeostratejik önemi gibi konuları da ele aldı. Ayrıca, Kıbrıs’taki çözüm süreci, ekonomik gelişmeler, denizlerdeki haklarımızın korunması ve Türkiye ile Türk Devletler Teşkilatı arasındaki ilişkiler gibi konularda açıklamalarda bulundu.

Eğitim, zaman yönetimi ve sağlıklı bir yaşam tarzı konularında öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Cumhurbaşkanı Tatar, kariyerleriyle ilgili soruları da yanıtladı ve öğrencilere ilham verici mesajlar verdi.

Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Tatar’a Milli Eğitim Bakanlığı Genel Orta Öğretim Dairesi Müdürü Cengiz Uzun da eşlik etti. Bu ziyaret, öğrencilere motivasyon ve rehberlik sağlamak amacıyla yapılan önemli bir etkinlik olarak kaydedildi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap