Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’nın yeni oyunu “Grönholm Metodu” seyirciyle buluşuyor

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, heyecan verici bir sahne eseri olan "Grönholm Metodu"nu seyirciyle buluşturuyor. Oyunun ilk gösterimi, 19 Ocak Cuma günü Rauf Denktaş Üniversitesi Kültür Merkezi'nde (eski Mısırlızade Sineması) gerçekleşecek.

Yayın: 17.01.2024 - 12:54

101 kez okundu

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’nın yeni oyunu “Grönholm Metodu” seyirciyle buluşuyor

Sağlanan bilgilere göre, Jordi Galceran’ın kaleminden çıkan bu oyun, her Cuma saat 20.00’de seyirciyle buluşacak. Yönetmen koltuğunda Hakan Elmasoğlu’nun oturduğu oyunda, Birce Birsel Çağlar, Diren Özdoğal, Ali Şaşkara, ve Nazım Bayraktaroğlu başrolleri üstleniyor. Oyunun çevirisi Beliz Çoşar’a, besteleri Fatih Çiçekli’ye, dramaturjisi Ayla Çağla Öztaşçı’ya, dekor ve kostüm tasarımı Fatma Bender’a, afiş tasarımı Barış Argus’a ait. Yönetmen yardımcılığını ise Zehra Evliya Parıldak üstleniyor. Kostüm uygulamasında Gülsen Dünki, dekor uygulamasında Mehmet Isırgan, sahne teknisyeni Yalçın Arıcı, ışık uygulamasında Mustafa Kıral, efekt uygulamasında Fatih Çiçekli, sahne amiri Ulaş Öğüç, Basın Sosyal Medya Pınar İnandım, fotoğraf ve video kayıt Uğurcan Bayraktaroğlu, turne amiri olarak da Mehmet Samer görev alacak.

Oyunun izleyici kitlesi için önerilen yaş sınırı 16 ve üzeri. Bilet satışları, oyun günü kapıda gerçekleştirilecek. Detaylı bilgi ve erken rezervasyon için iletişim numarası: 0392 228 71 91.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap