Motosiklet Drag ve Triatlon yarışı nedeniyle Pazar günü İskele-Karpaz bölgesinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Pazar günü, İskele Karpaz Bölgesi'nde, Motosiklet Drag ve Triatlon yarışları dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Yayın: 26.04.2024 - 20:29

28 kez okundu

Motosiklet Drag ve Triatlon yarışı nedeniyle Pazar günü İskele-Karpaz bölgesinde bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Polis kaynaklarına göre, Kıbrıs Türk Motosiklet Kurumu’nun organize ettiği motosiklet drag yarışı sebebiyle 08.00 ile 18.00 saatleri arasında, İskele-Karpaz Anayolu’nun Çayırova Çemberi ile Senmar Süpermarket Çemberi arasındaki kesim çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak. Ulaşım, Çayırova köy içi yollarından sağlanacak.

Aynı zamanda, Kıbrıs Türk Triatlon Federasyonu’nun düzenlediği triatlon yarışı nedeniyle ise 06.00 ile 12.00 saatleri arasında, İskele-Karpaz Anayolu’nun Long Beach bölgesi, Salamis Çemberi, Ötüken Çemberi, Granel Çemberi ile İskele Çemberi arasındaki yol güzergahında yarış yapılacağı belirtildi. Bu sebeple, güzergah üzerindeki tüm kavşak ve çemberlerde trafik polis tarafından yönetilecek ve gerektiğinde araç trafiğine kapatılacak.

Yarışlar devam ederken, belirtilen yolları kullanacak sürücülerin ve sporcuların can ve mal güvenlikleri için yavaş ve dikkatli olmaları, trafik işaretlerine uymaları önemle vurgulandı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap