ABD’de ailesine “canavar gördüğünü” söyleyen küçük kızın odasından 60 binden fazla arı çıktı

North Carolina eyaletinde, bir çiftlik evinde yaşayan 3 yaşındaki Saylor Class'ın "odamda canavarlar var" şikayetleri üzerine yapılan inceleme, beklenmedik bir keşfe dönüştü. Ebeveynleri başlangıçta kızlarının hayal ürünü olduğunu düşündüler. Ancak, Class ailesinin dikkati, odalarındaki garip olayların artmasıyla çekildi.

Yayın: 30.04.2024 - 12:26

42 kez okundu

ABD’de ailesine “canavar gördüğünü” söyleyen küçük kızın odasından 60 binden fazla arı çıktı

Kızlarının şikayetlerinin artmasıyla birlikte, anne ve baba Class, durumu ciddiye almaya başladı. Özellikle tavan arasında ve baca yakınında bir şeylerin olduğuna dair ipuçları yakaladılar. Bir arıcı çağırdılar ve tavan arasında inceleme yapılmasını istediler.

Arıcı, termal kamerasıyla odanın duvarlarını taradığında, binlerce arının tavan arasında yuvalandığını keşfetti. İnanılmaz bir 45 kilogram bal peteği de bulundu. Arıcı, arıların evden çıkışını sağlamak için bir delik açtı ve ardından arıları kovana aktardı.

Bu olay, korku filmlerini anımsatan bir manzaraya dönüştü. Evden çıkarılan arılar, uzun süredir orada bulunmalarından dolayı evin bazı kısımlarına zarar vermişti. Ancak, bu inanılmaz hikaye, kızlarının söylediği “canavarlar”ın gerçekte ne olduğunu açıklığa kavuşturdu ve aile için bir anı olarak kaldı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap