Maraş bölgesinin drenajı sorununu çözme girişimi

Gazimağusa Belediyesi (GMB), 9 Mart Caddesi ile İhsan Kılıç Sokak'ın kesiştiği nokta (Köşe Kahvesi) ve Üç Çakırlar Caddesi'nde meydana gelen yağmur suyu drenajı sorunlarına karşı harekete geçti, özellikle kış aylarında artan yağışlardan sonra.

Yayın: 19.04.2024 - 00:04

32 kez okundu

Maraş bölgesinin drenajı sorununu çözme girişimi

GMB, kendi kaynaklarıyla finanse edilen “İhsan Kılıç Sokak, Cengizhan Sokak, Üç Çakırlar Caddesi, 28. Tümen Caddesi Arası Yağmur Suyu Drenaj Hattı Yapımı Projesi”ni hayata geçirmek için çalışmalara dün başladı. Bu proje kapsamında, belirtilen bölgelerde kazı ve boru döşeme işlemleri gerçekleştirilecek. Gazimağusa’nın yağmur suyu drenaj altyapısını modernize etme amacıyla yapılan bu çalışmaların 90 iş günü içinde tamamlanması hedefleniyor.

GMB Başkanı Süleyman Uluçay, uzun süredir devam eden bu sorunun bölge halkını rahatsız ettiğini ve yaşamı zorlaştırdığını belirterek, belediye ekiplerinin kalıcı çözümler için çalışmalara başladığını dile getirdi. Yetkililer, bu süreçte oluşabilecek geçici rahatsızlıklar için bölge halkının göstereceği anlayış ve iş birliği için teşekkür etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap