Arda Turan, ‘Seçil Erzan’ tezahüratlarını duyunca tribünlere küfür etti

Arda Turan’ın Bodrumspor maçında tribünlere verdiği tepki ve yaşanan gerilim olayıyla ilgili detaylar! Trendyol 1. Lig’de gergin anlar…

Yayın: 06.03.2024 - 23:42

96 kez okundu

Arda Turan, ‘Seçil Erzan’ tezahüratlarını duyunca tribünlere küfür etti

Trendyol 1. Lig’in 25. Haftasında lider Eyüpspor ile Bodrumspor arasındaki maçta yaşanan olaylar büyük yankı uyandırdı. Maç boyunca Bodrumspor taraftarlarının Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’a yönelik ‘Seçil Erzan’ tezahüratları ve yabancı madde atması, saha içinde gerilimi artırdı.

Eyüpspor’un 1-0 kazandığı mücadele, Bodrum Şehir Stadı’nda oynandı. Ancak maç sırasında yaşanan olaylar, futbolseverleri üzdü. Mücadelenin 44. dakikasında Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir’in hakem kararına olan itirazları kırmızı kartla sonuçlandı. Bu durum, tribünlerde gerginliği artırdı.

Bodrumlu taraftarlar, Arda Turan’a ve Eyüpsporlu futbolculara yabancı madde atmaya başladı. Bu saldırı sonucunda Eyüpsporlu futbolcu Uğur Demirok yüzüne isabet eden madde nedeniyle zor anlar yaşadı ve ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olayın fitilini ateşleyen ise taraftarların Arda Turan’a “Seçil Erzan” diye bağırması oldu. Bu durum üzerine sinirlenen Arda Turan, tribünlere koşarak küfürler savurdu. Tribünlerle yaşanan kısa süreli arbede sonrasında olay yerinden uzaklaştırılan Arda Turan’ı antrenörler sakinleştirdi.

Yaşanan olayların ardından Bodrum FK Başkanı Fikret Öztürk ile Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya, saha içine girerek tribünlere yönelik sakinleştirici bir mesaj verdi. Maç, 15 dakika aradan sonra devam etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap