“Hiç çekemem, tokadı basarım” – Bülent Ersoy cinsel ilişki sürelerinden şikayetçi!

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ile dijital platformda katıldığı programda cinsel ilişki süreleri hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan ile dijital platformda katıldığı programda cinsel ilişki süreleri hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Yayın: 25.12.2023 - 00:02

165 kez okundu

“Hiç çekemem, tokadı basarım” – Bülent Ersoy cinsel ilişki sürelerinden şikayetçi!

Ersoy’un, “Hiç uğraşamam. 15 dakika bilmem ne. Ondan sonra üç buçuk saat yıkanacağım, abdest alacağım. Değer mi ayol?” sözleri magazin dünyasına damga vurdu.

Programın sunucusunun “15 dakika çok. Türkiye’de ortalama 3 dakika” yanıtına ise Ersoy, “Ne diyeyim anam. Ben yani öyle çok uzunu da sevmem de. Böyle böyle 10 saat, hiç çekemem. Tokadı basarım. ‘Ne yapacaksan yap, ağzını burnunu kırmayayım şimdi’ derim” şeklinde konuştu.

Magazin Dünyası Sarsıldı

Bülent Ersoy’un cinsel tercihleri ve açık sözlülüğü magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Ünlü sanatçının programdaki bu samimi itirafı, hayranlarını şaşırtırken, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Sözlerine Sosyal Medyada Tepkiler

Ersoy’un bu açıklamaları sosyal medyada da geniş yankı buldu. Kullanıcılar, ünlü sanatçının açık sözlülüğünü ve samimiyetini takdir ederken, konuyla ilgili farklı görüşler de dile getirildi.

Bülent Ersoy’un cinsel ilişki süreleriyle ilgili yaptığı açıklamalar, magazin dünyasında uzun süre konuşulmaya aday gibi duruyor. Sanatçının bu samimi itirafı, izleyicileri bir kez daha şaşırtarak, magazin gündemine renk kattı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap