Sosyetik İsim Betül Dizdarlı, İsviçre’nin eşsiz güzelliklerini keşfediyor

Betül Dizdarlı, İsviçre’deki Zürich ve Sankt Moritz tatillerini sosyal medya hesaplarından paylaşarak takipçilerini büyülüyor. İsviçre’nin doğal güzellikleri ve lüks yaşam tarzıyla dolu bu anları kaçırmayın

Yayın: 13.03.2024 - 18:18

78 kez okundu

Sosyetik İsim Betül Dizdarlı, İsviçre’nin eşsiz güzelliklerini keşfediyor

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Betül Dizdarlı, Dubai’deki lüks tatilinin ardından bu kez İsviçre’nin göz alıcı atmosferinde kendine yer buldu. Zürich ve Sankt Moritz’te geçirdiği zamanı takipçileriyle paylaşan Dizdarlı, unutulmaz anlara imza atıyor.

Bu defa başka güzel İsviçre.Gezdiğin yer ömürden sayılmazmış,gezelimki ömrümüz uzasın.

Posted by Betul Dizdarli Hastan on Tuesday, March 12, 2024

İsviçre’nin simgesi haline gelmiş Zürich’in tarihi dokusunu keşfeden Dizdarlı, eşsiz manzaralar eşliğinde unutulmaz anılar biriktiriyor.

Sankt Moritz’in kartpostallık güzellikleriyle de hayranlık uyandıran Betül Dizdarlı, kayak tutkunlarının ve doğa severlerin favori mekanları arasında yer alan bu bölgede unutulmaz bir tatil geçiriyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerini adeta İsviçre’nin büyüleyici atmosferine davet eden Dizdarlı, muhteşem manzaralarla ve lüks yaşam tarzıyla dikkat çekiyor.

Posted by Betul Dizdarli Hastan on Wednesday, March 13, 2024

Siz de Betül Dizdarlı’nın İsviçre’deki tatil serüvenini yakından takip etmek için sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap