Teoman: “Herkes benim sarhoş gezen bir adam olduğumu düşünüyor”

Rock müziğin usta isimlerinden Teoman, kariyerindeki son albümünü yayımlamasının hemen ardından, müzisyen ve vokal koç Emre Yücelen’in “Emre Yücelen ile Stüdyo Sohbetleri” adlı YouTube programında konuk oldu. Programda Teoman, müzikal geçmişi ve hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yayın: 10.02.2024 - 20:20

147 kez okundu

Teoman: “Herkes benim sarhoş gezen bir adam olduğumu düşünüyor”

İlk albümü “17”nin hikayesini paylaşan Teoman, “Herkes beni magazin haberlerinden dolayı sarhoş sarhoş gezen ve hiçbir iş yapmayan bir adam olarak tanır. Ancak, ben çok çalışkan biriyim. Analitik bir düşünce yapısına sahibim ve ne yapacağımı, nereye gideceğimi bilirim” şeklinde konuştu. Teoman, başarının tesadüfen değil, çalışarak geldiğini ve neredeyse günün her saatinde şarkı sözü yazmak için çaba harcadığını vurguladı.

Programda seyircilerin sorularını da yanıtlayan Teoman, müzik dünyasının önemli isimlerinden Şebnem Ferah hakkında övgü dolu sözler sarf etti. Şebnem Ferah’ı “çok sevdiği ve gurur duyduğu bir arkadaş” olarak tanımlayan Teoman, onun mükemmeliyetçi ve detaycı bir müzisyen olduğunu belirtti. Kendisiyle karşılaştırarak, Ferah’ın müzikalite konusunda en üst düzeyde bir performans sergilediğini kendisinin ise daha çok eğlence için müzik yaptığını ifade etti.

Ayrıca, Teoman, Çakal adlı şarkıcıyla düeti hakkında da konuştu. Gostoso adlı şarkısını duyduğunu ve çok beğendiğini belirten Teoman, birlikte çalışmanın ilginç ve etkileyici olabileceğini ancak zamanlama konusunda şu anda uygun olmadığını şu şekilde ifade etti: “Gostoso” isimli şarkısını duydum. Acayip sevdim. Birlikte bir şey yaparsak ilginç bir şey olur, acayip ses getirecek bir şey olur diye düşündük. Sadece zamanı yanlıştı. Bir sene önce yapsaydık daha ilginç olabilirdi”.

Programda müziği bırakma kararını aldığı dönemi de anlatan Teoman, 44 yaşına geldiğinde müzikten ve hayattan bıkkınlık geldiğini ifade etti. Rock yıldızlığının kendisine yaşattığı lanetin farkında olduğunu ve şu anda daha rasyonel bir hayat tarzı benimsemeye çalıştığını belirten Teoman, gençlere de “ayaklarını biraz daha sağlam basmalarını” tavsiye etti.

Teoman’un samimi açıklamaları ve müzik kariyeri hakkındaki detaylı bilgileri içeren röportaj, “Emre Yücelen ile Stüdyo Sohbetleri” programında yer aldı. Röpörtajın tamamı için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap