Shiba Inu yatırımcısı 30 ay sonunda büyük kâr elde etti

Shiba Inu’daki yükseliş devam ediyor ve bir yatırımcı uzun bir bekleyişin ardından büyük bir kâr elde ediyor. Son iki haftada kripto para dünyasında birçok meme tokenı ciddi yükselişler yaşıyor.

Yayın: 09.03.2024 - 22:28

107 kez okundu

Shiba Inu yatırımcısı 30 ay sonunda büyük kâr elde etti

Shiba Inu’daki yükseliş trendi devam ederken, bir yatırımcı 2.5 yıldan fazla süren bekleyişin ardından 628 kat kâr elde etti. Sadece 1.5 ETH harcayarak Shiba Inu’dan satın alan kişi, bu yatırımıyla 1.5 milyon dolar kazandı.

Son iki haftada %300’den fazla artış gösteren Shiba Inu, son 24 saat içinde %70’in üzerinde bir yükseliş yaşadı. Meme coin furyasında yer alan SHIB, düşük fiyattan alan yatırımcılarını memnun etmeye devam ediyor.

shiba inu

Bu yatırımcı aslında şu anki fiyat seviyelerinden çok daha yüksek fiyatlarda satış yapma şansına sahipti. Shiba’yı 2021 yılının mart ayında almaya başlayan ve stake eden bu yatırımcı, fiyatlar iki katına çıktığında bile satış yapmayı tercih etmemişti. SHIB, 2021 yılının eylül ayında sert bir yükseliş göstererek ekimde 0.000088 dolara kadar çıkmıştı. Ancak şu anda fiyatlar bu seviyenin yaklaşık yarısı civarında seyrediyor.

Shiba Inu’yu erken dönemde alan ve 1.5 ETH ödeyerek satın alan yatırımcı, yaklaşık 30 aylık bekleyişin ardından bugün 1.5 milyon dolarlık 40 milyar adet token’ını Coinbase borsasına aktardı. Büyük ihtimalle bu yatırımcı, bu satışla 628 katlık bir kâr elde etmiş olacak.

Coin’in şu anda 0.000040 dolardan işlem gördüğü görülüyor. Son iki haftada, kripto para dünyasında Shiba Inu gibi Dogecoin, BONK, PEPE ve FLOKI gibi meme token’ları ciddi yükselişler yaşadılar.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap