UFÜ Gastronomi Bölümü öğrencileri, GastoAntalya23’den 3 altın ve 4 gümüş madalya ile döndü

Uluslararası Final Üniversitesi (UFÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Antalya'da düzenlenen "GastroAntalya23" etkinliğinde KKTC'yi başarıyla temsil ederek üç altın madalya ve dört gümüş madalya kazandı.

Yayın: 19.11.2023 - 14:13

152 kez okundu

UFÜ Gastronomi Bölümü öğrencileri, GastoAntalya23’den 3 altın ve 4 gümüş madalya ile döndü

Türkiye’nin önemli gastronomi yarışmalarından biri olarak kabul edilen etkinlik, 15-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.

4. Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması, “Türkiye Anadolu Aşçılar Federasyonu” ve “Akdeniz Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Derneği” tarafından düzenlendi.

Açıklamaya göre, UFÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, 36 ülkeden yüzlerce şef ve şef adayının yarıştığı Gastro Antalya 2023’te farklı kategorilerde 3 altın madalya ve 4 gümüş madalya elde etti.

Öğrencilerin kazandığı ödüller arasında Baran Savga’nın balık tabağı, Eylül Arabul’un makarna tabağı ve Sevda Aslan’ın ana yemek tabağı için altın madalyalar, Busenaz Yıldır’ın tatlı tabağı için gümüş madalya ve takım yarışmasında Eylül Arabul, Sevda Aslan ve Busenaz Yıldır’ın kazandığı 3 gümüş madalya bulunuyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap