Ünlü gurme Hüseyin Özer, Londra’da iki yeni restoran açtı

İngiltere’nin başkenti Londra’da uzun yıllardır yemek sektöründe hizmet veren ünlü gurme Hüseyin Özer’in işletmeciliğinde iki yeni restoran faaliyete geçti. Sofra Restaurant’lar zinciri ile tanınan Özer, Londra kent merkezinde “Sofra Steak” ve “Sofra Balık” adıyla hizmete giren yeni mekanlarını ziyaretçilere açtı.

Yayın: 22.12.2023 - 21:09

210 kez okundu

Ünlü gurme Hüseyin Özer, Londra’da iki yeni restoran açtı

Sofra Steak ve Sofra Balık, Bond Street metro istasyonu yakınındaki South Molton Street üzerinde konumlanarak, zengin mönüleriyle müşterilere hizmet vermeye başladı. Hüseyin Özer, yeni mekanlar hakkında yaptığı açıklamada, “Bir yer arıyorduk ve Allah’ın lütfüyle yan yana iki mekan bulduk. Tarihi bina olduğu için birleştirme imkanı olmadığından iki ayrı mönü ile iki ayrı restoran olarak hizmet sunmayı tercih ettik” dedi.

Restoranların yaz ortasında açılması hedeflenmiş olsa da, tarihi bina kaynaklı restorasyon çalışmalarının uzun sürmesi nedeniyle kış ortasında hizmete girebildiğini ifade eden Özer, “Farklı problemler sebebiyle hem çok zaman hem de çok para harcadık. Yaz ayında açabilsek burada insanlar kuyruk olacaktı ama kısmet bugüneymiş, kışın ortasında açabildik. Allah böyle kısmet etmiş, bir yerine iki dükkanımız oldu. Birini ‘Balık Restoranı’ olarak düzenledik. Yurt dışında bir Türk insanı ilk defa adı da ‘Balık’ olan balık restoranı açıyor” şeklinde konuştu.

“Sofra Steak” olarak hizmet verecek olan bir diğer restoranda ise klasik mezelerin yanı sıra et severlere özel lezzetler sunulacak. Bu yeni mekanlarla Hüseyin Özer, Londra’daki yemek tutkunlarına geniş bir gastronomik deneyim sunmaya devam ediyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap