Zorlu transferde Aziz Behiç, Al Nassr’a kiralandı

Transferde yaşanan zorlu sürecin ardından, Kıbrıs’lı Türk asıllı Avustralya Milli Takım oyuncusu Aziz Behiç, dünyanın en popüler takımlarından biri olan Al Nassr’a kiralık transfer oldu. Transferin bitmesine saniyeler kala gerçekleşen bu anlaşma, futbol camiasında büyük yankı uyandırdı.

Yayın: 05.02.2024 - 01:48

156 kez okundu

Zorlu transferde Aziz Behiç, Al Nassr’a kiralandı

Dünya yıldızları Cristiano Ronaldo ve Sadio Mane gibi dev isimleri bulunduran Al Nassr takımının kadrosunda Aziz Behiç’in kiralık olarak forma giyecek olması futbolseverleri heyecanlandırdı. Transferin sona ermesiyle birlikte, sporseverler Al Nassr formasıyla sahalarda görecekleri Aziz Behiç performansını merakla beklemeye başladı.

Transferin gerçekleşmesine olanak sağlayan Tekin K. Birinci, “Çok zor bir transfer süreci oldu. Biraz zorladık ama transferin bitmesine saniyeler kala Kıbrıs’lı Türk asıllı Avustralya Milli Takım oyuncusu kardeṣim arkadaṣım Aziz Behiç’i ṣu an dünyanın en popüler takımlarından biri olan ,kadrosunda Cristiano Ronaldo ve Sadio Mane’yi barındıran Al Nassr takımına kiralık transferini gerçekleṣtirmenin mutluluğunu yaṣıyorum. İnṣallah hayırlı olur…” şeklinde konuştu.

Çok zor bir transfer süreci oldu. Biraz zorladık ama transferin bitmesine saniyeler kala Kıbrıs’lı Türk asıllı…

Posted by Tekin K. Birinci on Tuesday, January 30, 2024

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap