Binance’den şok karar!

Binance’in ABD’deki şubesi, doğrudan dolar çekim işlemlerini durdurma kararı aldı.

Yayın: 18.10.2023 - 19:53

154 kez okundu

Binance’den şok karar!

Binance’in ABD’deki şubesi, doğrudan dolar çekim işlemlerini durdurma kararı aldı.

Binance.US, kullanım şartlarını güncelledi ve artık müşterilerin ABD dolarlarını doğrudan hesaplarından çekemeyeceklerini duyurdu. Bu değişiklikle birlikte, dolarları sabit kripto paralara veya diğer dijital varlıklara dönüştürerek çekme seçeneği sunulacak.

Ayrıca, güncellenen kullanım şartlarında, müşterilere hesaplarının ve dijital varlıklarının ABD Federal Mevduat Sigorta Kurumu (FDIC) sigortası altında olmadığı hatırlatıldı.

Binance.US, Haziran ayının başlarında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından varlıklarının dondurulmasının talep edilmesi sonrasında dolar mevduatlarını askıya alacağını açıklamıştı.

Hatırlanacağı üzere, SEC Haziran ayında Binance kripto para borsasına ve şirketin kurucusu Changpeng Zhao’ya karşı 13 suçlamayla dava açmıştı. Bu suçlamalar arasında kayıt dışı borsaların ve takas acentelerinin işletilmesi, Binance.US platformunda alım satım kontrolleri ve gözetiminin yanlış beyan edilmesi, ve menkul kıymetlerin kayıt dışı arzı ve satışı gibi iddialar bulunmaktaydı.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap