Töre, Lefkoşa Polis Müdürü Tarkan Kızıltuğ ve Yardımcısı Hasan Karabaşak’ı kabul etti

Cumhuriyet Meclisi'nin Başkanı Zorlu Töre, Meclis binası önünde grev veya protestoların yapılabileceğini ancak kamu malına zarar verme noktasına varan eylemlere polisin müdahale etmesi gerektiğini belirtti.

Yayın: 24.04.2024 - 16:22

73 kez okundu

Töre, Lefkoşa Polis Müdürü Tarkan Kızıltuğ ve Yardımcısı Hasan Karabaşak’ı kabul etti

Töre, Meclis binası önünde zaman zaman kapıların zorlanması, yabancı cisimlerin atılması ve polisle çatışmaların yaşandığını hatırlattı.

Lefkoşa Polis Müdürü Tarkan Kızıltuğ ve Lefkoşa Polis Müdür Yardımcısı Hasan Karabaşak, Töre tarafından kabul edildi. Kabulde, Meclis Özel Kalem Müdürü İrem Uygun da hazır bulundu.

Töre, Meclis Şeref Salonu’ndaki kabulde, trafik kazaları ve suçlarda artış olduğunu ancak polis operasyonlarının başarısını takdir ettiklerini belirtti.

Polisin, iç huzuru sağlama konusunda vazgeçilmez olduğunu vurgulayan Töre, Polis Güvenlik Amirliği’nin Meclis’in iç ve dış güvenliğini sağladığını ifade etti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, devletin malına zarar verenlerin yargılanmasını istediklerini ve böyle durumlarda şikayetlerin geri çekilemeyeceğini dile getirdi.

Lefkoşa Polis Müdürü Tarkan Kızıltuğ da, “Cumhuriyet Meclisi, devletimizin, egemenliğimizin ve demokrasimizin sembolüdür ve onu korumak en önemli görevlerimizden biridir.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap