Bafra’da Bostancı Beach Restaurant hizmete açıldı

Mehmetçik Büyükkonuk Belediyesi'nin idaresi altında olan Bafra Halk Plajı Bostancı Beach Restaurant, bugün yenilendi ve açılışı törenle gerçekleştirildi.

Yayın: 20.04.2024 - 11:44

36 kez okundu

Bafra’da Bostancı Beach Restaurant hizmete açıldı

Belediye tarafından yapılan duyuruya göre, törene Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Meclis Başkanı Zorlu Töre, Başbakan Ünal Üstel, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, UBP Genel Sekreteri Oğuzhan Hasipoğlu, UBP Milletvekili Resmiye Canaltay Eroğlu, KEİ Ofisi yöneticileri, Belediye Meclisi Üyeleri, bölge muhtarları ve Mehmetçik-Büyükkonuk Belediyesi bölgesinde ikamet eden vatandaşlar katıldı.

Mehmetçik Büyükkonuk Belediye Başkanı Fatma Çimen Tuğlu, açılış konuşmasında, Bafra Bostan Plajı’nın bölgede birçok kişinin çocukluk anılarına sahip olduğu ve gelecek nesiller için de önemli bir sosyal alan olacağını belirtti. Tuğlu, kendi hatıralarını da paylaşarak, bölgede turistik otellerin inşa edilmesiyle birlikte sahilin belediyeye ait kalması için 2003 yılında büyük bir mücadele verdiklerini hatırlattı.

2008’den itibaren modern bir tesis haline getirilen binanın kapalı olmasından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade eden Tuğlu, Belediye tesislerinin ve hizmetlerinin ödemelerini kolaylaştıran Bel-Kart uygulaması hakkında bilgi verdi. Bu kart ile vatandaşların tesislerdeki tüm ödemelerini rahatlıkla yapabileceğini ve ödemelerin online olarak takip edilebileceğini belirtti.

Ayrıca, hizmete açılan Büyükkonuk Doğa Parkı’nı da vurgulayan Tuğlu, parkın marketinin açık olduğunu ve yakında konaklama tesisi ve restoran gibi yeni hizmetlerin ekleneceğini söyledi.

Ay Yıldız Tepesi’nin önemine de değinen Tuğlu, tepenin artık geceleyin de Türk bayrağı ve özgürlük simgesi olarak ışıl ışıl parlayacağını ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap