Amcaoğlu: “Hayvan barınağının koşullarını iyileştirmeyi sürdürüyoruz”

Gönyeli Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, hayvan barınağının koşullarını iyileştirmeye devam ettiklerini belirtti.

Yayın: 29.04.2024 - 14:42

31 kez okundu

Amcaoğlu: “Hayvan barınağının koşullarını iyileştirmeyi sürdürüyoruz”

Gönyeli Alayköy Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Belediye, hayvanların daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri ve sahiplendirilecekleri güne kadar bakımlarını sağlayabilmek adına çalışmalarını sürdürüyor.


Amcaoğlu, konuyla ilgili olarak yapımı tamamlanmadan devraldıkları barınağın yeni modüllerinin yarı açık durumda olan dam kısımlarını soğuk ve sıcak hava koşullarına uygun hale getirerek tam kapalı hale getirdiklerini ifade etti.

Ayrıca Amcaoğlu, Gönyeli Hayvan Barınağı’nda üçüncü bir modülün altyapısını tamamladıklarını ve oluşturulan yeni yaşam alanında bir muayene odası ve tuvalete de yer verdiklerini belirtti.

Barınağın çevresi için yapılan düzenlemelerden de bahseden Amcaoğlu, çevreyi ağaçlandırmaya başladıklarını ve yeni yapılanın rögar sistemi ve parkesinin tamamlandığını dile getirdi.

Amcaoğlu, “Minik canlarımızın refahı için her zaman daha iyisini yapmaya devam edeceğiz. Rutin parazit ilaçlama ve aşılama faaliyetlerini sürdürüyoruz. Bir personelimiz tam zamanlı olarak burada çalışıyor. Haşere kontrol ekibi de haftalık olarak pire, kene, sinek ve kemirgen ilaçlamasını ihmal etmiyor. Minik canlarımızın daha kaliteli ve refah içinde yaşaması için çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlardan talebimiz, barınakta yaşayan hayvanları görmek isteyen ve köpek sahiplenmek isteyen kişilerin barınağımızla iletişime geçmeleridir” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap