Ercan Havalimanı’na Cumhuriyeti’nin 100. yılı nedeniyle ışıklı Atatürk ve Türkiye panoları konuldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100. yıl dönemine denk gelmesi nedeniyle, T&T Ercan Havalimanı gelen ve giden yolcu bölümlerinde özel düzenlemeler yapıldı.

Yayın: 28.10.2023 - 13:33

141 kez okundu

Ercan Havalimanı’na Cumhuriyeti’nin 100. yılı nedeniyle ışıklı Atatürk ve Türkiye panoları konuldu

Bu özel kutlamaların bir parçası olarak, havalimanının gelen yolcu bölümünde ışıklı Türkiye ve Anıtkabir panoları ile iki boyutlu Atatürk maketleri sergilendi.

T&T Ercan Havalimanı yetkililerine göre, “Türkiye Cumhuriyeti’nin yüzyılı” temasıyla gerçekleştirilen bu özel düzenlemeler, havalimanını bayraklarla süsledi. Giden yolcu bölümünde ise check-in alanlarının karşısına, Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı büyük bir Türkiye haritası yerleştirildi ve önüne kırmızı bir halı serildi. Bu özel alanda ayrıca iki boyutlu Atatürk maketi sergilendi.

Ayrıca, havalimanı içinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl dönemini simgeleyen bayraklar ve Türkiye Cumhuriyeti bayrağı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağı da göze çarpan noktalara asıldı.

T&T Ercan Havalimanı, bu özel düzenlemelerle Türkiye’nin 100. yılını coşkuyla kutluyor ve bu anlamlı günü yolcularıyla birlikte paylaşıyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap