Kıbrıs Türk Ticaret Odası 65. Yılını gala gecesiyle kutladı

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), 65. yılını düzenlediği gala gecesiyle kutladı.

Yayın: 26.11.2023 - 12:04

104 kez okundu

Kıbrıs Türk Ticaret Odası 65. Yılını gala gecesiyle kutladı

Başkan Turgay Deniz’in açılış konuşmasının yanı sıra, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Ana Muhalefet CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da Ticaret Odası’nın 65. Yılını kutladılar.

Deniz, konuşmasında KTTO’nun Kıbrıs Türk halkının varoluş mücadelesinin bir parçası olduğunu vurgulayarak, “Varoluş mücadelemiz, ekonomik zaferlerle taçlandırılmadıkça halka mutluluk ve refah getiremez.” dedi. Odanın 65 yıldır Kıbrıs Türk ekonomisinin gelişimini ve halkın refahının artırılmasını amaç edindiğini belirtti ve gelecekte de aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Deniz, rahmetli kurucuları anarken hayatta olan büyüklerine uzun ömürler diledi ve katkı sağlayan tüm üyelere başarılar diledi.

Gecede, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na KTTO 65. Kuruluş Yılına Özel Yüksek Onur ve Hizmet Ödülü verildi. Ayrıca, 2022 yılı Gelir Vergisini en fazla beyan eden Tahir Topal Serena Group’a, Kurumlar Vergisini en fazla beyan eden Türkiye İş Bankası A.Ş.’ye Vergi Onur Ödülleri takdim edildi. Etkinliğin ana sponsoru Albank Ltd.’e teşekkür plaketi sunuldu, ayrıca altın sponsor Serhan Kombos Otomotiv LTD.’e ve diğer destekleyenlere de teşekkürler sunuldu. Gecede, KKTC Cumhurbaşkanı, Meclis Başkanı, Başbakan, Yüksek Mahkeme Başkanı, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi, Ana Muhalefet CTP Genel Başkanı, Bakanlar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı gibi birçok önemli konuğun katılımıyla 65. yıl pasta kesimi ile son buldu.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap