Kolpaçino serisi yeni bir maceraya hazırlanıyor! Yeni filmin fragmanı yayınlandı

Türk sinemasının sevilen serilerinden biri olan Kolpaçino'nun dördüncü filmi "Kolpaçino 4 4'lük" için heyecan dorukta! Şafak Sezer'in senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı film, serinin sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. 12 Ocak 2024'te vizyona girecek olan film, sinemaseverlere kahkaha dolu anlar yaşatacak.

Yayın: 05.12.2023 - 21:14

217 kez okundu

Kolpaçino serisi yeni bir maceraya hazırlanıyor! Yeni filmin fragmanı yayınlandı

Sinemanın usta isimlerinden Şafak Sezer’in kaleminden çıkan Kolpaçino 4 4’lük, 7 yıl aradan sonra beyaz perdeye geri dönüyor. Yapımcılığını Poll Films’in üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Kamil Çetin otururken, oyuncu kadrosunda Serkan Şengül, Ali Çatalbaş, Kubilay Penbeklioğlu, Ömer Kurt, Abidin Yerebakan, Selim Erdoğan, Cem Kılıç, Sadi Celil Cengiz, Buket Dereoğlu ve Deniz Oral gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kolpaçino 4 4’lük’ün fragmanı sinemaseverlerle buluştuğunda büyük ilgi gördü. Şafak Sezer’in canlandırdığı Özgür karakteri ve ekibinin yeni maceraları, izleyicilere kahkaha dolu anlar vaat ediyor. Film, Tayfun’un nişan öncesinde düzenlediği kumar gecesinde yaşanan olayları konu alacak.

Kolpaçino serisinin önceki filmleri büyük beğeni toplamış ve geniş bir izleyici kitlesi kazanmıştı. 4. filmde ise İbrahim Tatlıses, Mehmet Ali Erbil, Cengiz Kurtoğlu, Serdar Ortaç, Aşkım Kapışmak ve Saba Tümer gibi ünlü isimler konuk oyuncu olarak yer alacak, bu da filmin heyecanını daha da artıracak gibi görünüyor.

Kolpaçino 4 4’lük, Türk sinemasına komedi dolu bir başka hikaye katmak için gün sayarken, izleyiciler de merakla vizyon tarihini bekliyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap