Can Yaman’dan şoke eden hareket

Can Yaman bir hayranının telefonunu yere fırlattı...

Yayın: 22.10.2023 - 19:37

222 kez okundu

Can Yaman’dan şoke eden hareket

Bay Yanlış dizisinin Fox TV’de yayınlanan finalinin ardından İtalya’ya yerleşen Can Yaman, kariyerine yurtdışında devam ediyor. Ünlü oyuncu, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelmekte. Ancak bu sefer, İtalya’da bir hayranının kendisini çekmek istemesiyle ilginç bir olay yaşandı. Can Yaman, hayranın telefonunu elinden alıp fırlattı, bu anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Erkenci Kuş ve İnadına Aşk gibi yapımlarla tanınan Can Yaman, her açıklaması ve her paylaşımıyla ilgi çekiyor. Özellikle kadınlar arasında büyük bir hayran kitlesi bulunan ünlü oyuncu, kariyerine yurtdışında devam ediyor.

Şu sıralar Villa Comell Mare adlı bir dizide rol alan Can Yaman, dizinin ikinci sezonunun çekimleri için Sicilya’da bulunuyor. Ancak son zamanlarda yaşadığı ilginç bir olayla gündeme geldi. İtalya’da bir hayranı, Can Yaman’ı çekmeye çalıştı, bunun üzerine ünlü oyuncu hayranın telefonunu elinden alıp fırlattı.

Bu görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı ve insanlar arasında farklı tepkilere neden oldu. Kimileri bu hareketi saygısızca buldu, kimileri ise farklı yorumlar yaptı. Bu olay, Can Yaman’ın popülerliği ve dikkat çeken davranışlarıyla gündeme gelmeye devam edeceğini gösteriyor.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap