Dilan ve Engin Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıktı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde, Engin ve Dilan Polat çifti, "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından gözaltına alındı.

Yayın: 06.11.2023 - 10:11

135 kez okundu

Dilan ve Engin Polat çiftinin ifadeleri ortaya çıktı

Operasyon sonucunda toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından Anadolu Adliyesine sevk edildi. 6 şüpheli ise hala emniyette işlemlerinin devam ettiği belirtildi. 19 saat süren işlemlerin sonunda Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat gibi isimlerin de aralarında bulunduğu 12 kişi tutuklandı, diğer 6 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Dilan Polat, ifadesinde soyadı ‘Polat’ olan kişilerin eşinin akrabası olduğunu, soyadı ‘Doğu’ olan kişilerin ise kendi akrabası olduğunu ve diğer şüphelileri tanımadığını belirtti. Dilan Polat, aile şirketlerinin güzellik merkezi olduğunu ve kadınlara güzellikle ilgili hizmetler sunduklarını açıkladı. Kendisinin reklam yüzü olarak faaliyet gösterdiğini belirten Dilan Polat, aynı zamanda aile şirketlerinin ürün tanıtım reklamlarını yaparak reklamcılık işiyle meşgul olduğunu ifade etti.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap