Selin Ciğerciye’de MASAK şoku!

Kara para aklama suçlamalarıyla sarsılan Selin Ciğerci, katıldığı canlı yayın sırasında bu iddialara karşı duygusal bir tepki verdi...

Yayın: 28.10.2023 - 12:13

143 kez okundu

Selin Ciğerciye’de MASAK şoku!

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin vergi kaçırma ve kara para aklama iddialarıyla gündemde olduğu bilinmekteydi. Bu nedenle, Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), çift hakkında detaylı bir inceleme yapmış ve bir rapor hazırlamıştı.

Bu incelemenin ardından, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin mal varlıklarına el konulmuştu. Şimdi ise MASAK’ın, popüler sosyal medya fenomenlerinden Selin Ciğerci’yi de incelemeye aldığı ve bu konuda detaylı bir rapor hazırladığı ortaya çıktı. Bu raporun hangi iddialara dayandığı ve sonuçlarının neler olduğuyla ilgili daha fazla bilgi verilmedi.

MASAK’ın bu soruşturmayı bir an önce sonuçlandırmasını ve suçlu olanların hızla adaletin önüne çıkarılmasını isteyen Ciğerci, “Bu süreç artık çok fazla uzadı. Herkesin kimin suçlu olduğunu öğrenme hakkı var. Gereken cezayı almalılar” dedi.

Selin Ciğerci, canlı yayında hakkındaki iddialara büyük bir öfkeyle cevap verdi. Gözyaşları içinde, “Son beş yıl içinde 40 milyon TL’den fazla vergi ödedim. Kara para aklama iddialarım varsa, hemen beni Taksim Meydanı’na getirin ve kendimi orada asarım!” diyerek duygusal anlar yaşadı.

Vergi yükü hakkında konuşan Ciğerci, “Verdiğim vergi miktarı 40 milyon TL’den fazla. Herkesin iyi bir yaşam sürmesini istiyorum, ama yaşadığım linç kampanyaları ve iftiralar beni artık yıprattı” dedi.

Yorum Yaz

Yorumunuz minimum 10 karakter olmalıdır. (0)

Ziyaretçi olarak yorum yapıyorsun, dilersen Giriş Yap